بزرگترین سایت آشپزی آنلاین ایران

بزرگترین سایت آشپزی آنلاین ایران

بزرگترین سایت آشپزی آنلاین ایران

بزرگترین سایت آشپزی آنلاین ایران

نکات مفید خانه داری برای تازه عروسها !

نکات مفید خانه داری برای تازه عروسها !

Open in new window
اگر کفش یا لباس جیر شما با چربی لک شده، برای پاک کردن لکه چربی می‌توانید از سرکه بی‌رنگ یا نوشابه گازدار بی‌رنگ استفاده کنید. به این ترتیب که محل لکه را با برسی نرم یا یک مسواک به نوشابه یا سرکه آغشته کرده و به آرامی لکه چربی را پاک کنید. برای آن که حالت جیر کفش یا لباس شما به حالت اولیه برگردد، با برس مخصوص جیر محل لکه را کمی برس بزنید.

برای تازه ماندن کیک و شیرینی می‌توانید آنها را در ظرفی پلاستیکی گذاشته که یک تکه نان تازه یا نصف سیب درختی در آن قرار دارد. رطوبت موجود در نان و سیب باعث تازه ماندن شیرینی و کیک می‌شود.

برای این‌که موقع پاک کردن ماهی، لیزی آن از بین برود به دستانتان کمی نمک بزنید. همچنین برای این‌که بعد از سرخ کردن ماهی بوی آن در تابه نماند مقداری سرکه و آب در ظرف بریزید و آن‌ را به مدت چند دقیقه بجوشانید. با این کار بوی ماهی از بین می‌رود.

اگر روی فرشتان چای ریخت، بلافاصله روی لکه چای ماست بریزید و بگذارید بماند تا رنگ چای را از بین ببرد.

اگر هنگام آشپزی، خورش شما قدری شور شد نگران نشوید. کافی است یک سیب‌زمینی را پوست‌کنده و داخل خورش بیندازید. سیب‌زمینی نمک غذا را به خود گرفته و طعم غذا بهتر می‌شود. البته دقت کنید بعد از طبخ غذا آن سیب‌زمینی را دور بیندازید.

بعضی وقت‌ها هر چقدر کاهو و کلم را بشوییم باز هم حشراتی در آن باقی می‌ماند؛ حشراتی سمج که حتی بعد از این همه شستن باز هم زنده هستند. در این مواقع می‌توانید ظرفی را پر از آب کنید و چند قاشق چایخوری نمک یا سرکه در آن بریزید و بگذارید کاهو یا کلم 15 دقیقه در آن بماند. سپس آنها را بیرون آورده و آبکشی کنید.

لباس‌های تیره بعد از هر بار شستشو معمولا بور می‌شوند و شفافیت روز اول را نخواهند داشت. برای این‌که لباس‌های تیره شما کدر و بور نشود، می‌توانید یک فنجان سرکه سفید را در ظرفی که آب سرد و مایع شوینده در آن است مخلوط کرده و لباستان را در آن خیس کنید. بعد از گذشت 30 دقیقه آن را بشویید. سرکه سفید مانع بور و کدر شدن لباس‌های شما می‌شود.

اگر یادتان رفت و فلفل غذای شما زیاد شد، با این غذای تند چه کار می‌کنید؟ برای از بین بردن تندی غذا، آب یک عدد لیمو ترش تازه را گرفته و داخل غذا بریزید. با این کار طعم تند غذا کاهش می‌یابد.

تا به حال دقت کرده‌اید وقتی نمک رطوبت می‌گیرد به راحتی از نمکدان بیرون نمی‌آید؟ بنابراین برای این‌که نمک در نمکدان مرطوب نشود و راحت‌تر خارج شود چند دانه برنج خشک داخل نمکدان بگذارید.

برای از بین بردن لکه چسب، می‌توانید از سرکه استفاده کنید. پارچه‌ای را آغشته به سرکه کرده و روی محل لکه بگذارید تا تمام آن را بگیرد. بعد از مدتی می‌توانید به راحتی چسب را از بین ببرید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد